Geen zomer zonder zon, zee, een sprankelend terras, heerlijke food & drinks en vrienden of familie om die mooie momenten mee te delen. Vanaf eind juni tot oktober kan je in Bar Bulot by Hertog Jan terecht voor dat ontspannen vakantiegevoel. Wedden dat de kust van Noord-Frankrijk nog nooit zo dichtbij heeft gevoeld?

Samen met Maxime Depreitere en Pieter Lefevere runnen Gert De Mangeleer en Joachim Boudens hun tijdelijk seafood restaurant. Daarvoor gooien ze gedurende de zomer het anker uit aan de Torhoutsesteenweg – in het pand waar L.E.S.S. tot voor kort gevestigd was.

Culinair houden ze het puur met vis, zeevruchten en schaaldieren zoals oesters, kreeft of gegrilde gamba’s, aangevuld met lekker brood en boter. Bar Bulot verleidt je vanaf 17u ’s avonds met de relaxte sfeer van La douce France.

BAR BULOT IS VLOT BEREIKBAAR, MET EEN EIGEN PARKING EN EEN CENTRALE LIGGING AAN DE GROENE RAND VAN BRUGGE BIJ DE BELANGRIJKSTE INVALSWEGEN.

Bar Bulot

Bisous pour nos partnenaires

partner3-1.png
partner4-1.png
partner5-1.png
partner6-2.png
partner7-1.png
partner2-1.png
partner1-1.png
partner8-1.png
pellegrino.png
illy-1.jpg

Galerij

Do you love the latest rumors? Sign in here!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van onze events, aankondigingen en andere nieuwtjes.
Ja graag!

Torhoutsesteenweg 479

8200 Sint-Michiels (BE)

+32 494 86 84 84
bonjour@barbulot.be
Routebeschrijving

Ligging

Bar Bulot by Hertog Jan ligt op enkele minuten rijden van de afrit Brugge op de E-40. Dankzij onze vlotte bereikbaarheid slaag je erin om de stadsdrukte te vermijden.

Parking

Parkeerstress staat gelukkig niet op het menu. Bar Bulot is uitgerust met een eigen parking en voldoende capaciteit.

Openbaar vervoer

Bij het verlaten van het centraal station in Brugge wachten de bussen aan de linkerkant. Elke twintig minuten pendelt bus 25 (richting Sint-Michiels) tussen het station en de Torhoutsesteenweg. Stap af bij de halte Vogelzang en wandel 400 meter tot Bar Bulot. Wie liever een avondwandeling maakt vanaf het station, rekent hiervoor op zo’n 30 minuten.

Praktisch

Taxi Snel: www.taxisnel.be of 050 36 36 49

Openingsuren

Om zoveel mogelijk zonnestralen mee te pikken, ben je al welkom in Bar Bulot by Hertog Jan vanaf 17u. Vroege genieters kunnen na hun zomeraperitief al een hapje eten maar wie liever wat later reserveert, is ook welkom na 20u30.